Quiz o spongebobie

zasady:
1. Przygotuj kartkę i długopis
2. czytaj uważnie zadania i na kartce wpisz numerek odpowiedzi który wybrałeś
3. Nie oszukuj
4. Na dole masz wyniki i link z odpowiedziami
1. Gdzie mieszka Spongebob ?
a). Pod kamieniem
b). Na lądzie
c). w ananasie 
d). w hotelu

2. Gdzie pracuje spongebob ?
a). W kinie
b). Jest bezrobotny 
c). W pudle pomyj
d). Pod tłustym Krabem

3. Kogo nie lubi Spongebob?
a). Planktona
b). Syrenamena i Skorupina
c). Pana Kraba
d). Patryka

4. Gdzie odgrywa się akcja bajki ?
a). Pod wodą
b). Na lądzie
c). Nie wiadomo
d). W kosmosie

5. Kto jest najlepszym przyjacielem spongeboba ?
a). Skalmar
b). Plankton
c). Pani puff
d). Patryk

6. Kim jest Sandy Pysia ?
a). Gąbką
b). Krabem
c). Wiewiórką
d). Rozgwiazdą

7. Jak ma na imię ślimak Spongeboba ?
a). Fetek
b). Gacuś
c). Tiki
d). Gudu

8. Jak nazywa się pirat który śpiewa początkową piosenkę ?
a). Nie ma piosenki
b). Pirat z karaibów
c). Pirat melmar
d). Pirat patchy 

9. Ulubione zajęcia Spongeboba to...
a). Spanie i granie na instrumentach
b). Oglądanie TV
c). Łapanie meduz i pieczenie burgerów
d). Lubi tylko jeść

10. Cosię stało z mężem pani Puff ?
a). Zrobiono z niego pomnik
b). Zrobiono z niego pyszne danie
c). Zrobiono z niego lampkę
d). Nic się nie stało

Pobierz pliki

Tworzenie stron internetowych - Kreator stron WW